Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Skip Navigation LinksEmail-Android

Sähköpostin määrittäminen Android–laitteessa

1. Valitse Sovellukset-valikosta Sähköposti. Tämän sovelluksen nimi saattaa olla Mail joissakin Android-versioissa.
2. Kirjoita sähköpostiosoitteesi (esimerkiksi maija.meikalainen@edu.lapinamk.fi) ja salasanasi ja valitse sitten Seuraava.
3. Valitse Exchange-tili. Tämä vaihtoehto voi olla nimeltään Exchange ActiveSync joissakin Android-versioissa.
4. Anna seuraavat tilitiedot ja valitse Seuraava.
- Toimialue\Käyttäjänimi Kirjoita tähän ruutuun pilvipalvelun kirjautumisessa käytettävä käyttäjänimi (User ID) joka on muotoa käyttäjätunnus@toimialue. Esimerkiksi A1400123@edu.lapinamk.fi, K1400123@edu.lapinamk.fi tai R1400123@edu.lapinamk.fi.
  Jos Toimialue ja Käyttäjänimi    ovat omassa Android-versiossasi erillisiä tekstikenttiä, kirjoita Käyttäjänimi-kenttään käyttäjänimesi ja Toimialue-kenttään toimialue joka on sähköpostiosoitteesi @-merkin jälkeen tuleva osa, esimerkiksi edu.lapinamk.fi

- Salasana Tämä on sähköpostitilisi salasana.
- Exchange-palvelin Outlook.office365.com.
5. Kun puhelin on vahvistanut palvelimen asetukset, näyttöön tulee Tilin asetukset -ruutu. Käytettävissä olevat vaihtoehdot määräytyvät laitteen Android-version mukaan. Valintoja voivat olla mm. seuraavat:
- Sähköpostin tarkistustaajuus Oletusarvo on Automaattinen (push). Kun valitset tämän vaihtoehdon, sähköpostiviestit lähetetään puhelimeesi kun ne saapuvat. Suosittelemme valitsemaan tämän vaihtoehdon vain, jos liittymän tiedonsiirrosta ei veloiteta siirtomäärän mukaan.
- Synkronoitava määrä Tämä määrittää, kuinka paljon sähköpostia säilytetään matkapuhelimessa. Voit valita useita vaihtoehtoja, kuten Yksi päivä, Kolme päivää ja Yksi viikko.
- Ilmoita, kun sähköpostia saapuu Jos valitset tämän vaihtoehdon, matkapuhelin ilmoittaa kun saat uuden sähköpostiviestin.
- Synkronoi tämän tilin yhteystiedot Jos valitset tämän vaihtoehdon, puhelimen ja tilin väliset yhteystiedot synkronoidaan.
6. Valitse Seuraava ja kirjoita nimi tilille sekä nimi, jonka haluat näkyvän kun lähetät sähköpostia muille. Päätä sähköpostin määritys ja aloita tilin käyttö valitsemalla Valmis.