Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Skip Navigation LinksMicrosoft-Corporation

Microsoft Corporation -tuotteen ostaminen ostajan ollessa Lapin AMKin henkilökuntaa. 

1) selaimella http://lapinamk.onthehub.com 

2) Faculty/Staff –valinta -> klikkaa ostettavaa tuotetta huomioiden mahdolliset optiot eli lisävalinnat tuotteeseen (Add To Cart) 

3) HAKA-kirjautumiseen etunimi.sukunimi –muotoinen verkkotunnus kera salasanan 

4) Your Cart / Check Out -> vie lisenssin hyväksymiseen -> username: etunimi.sukunimi -> Signature (type name) Etunimi Sukunimi  -> I Accept 

5) Shipping eli toimitustiedot 

6) Billing eli laskutustiedot 

7) Confirmation eli vahvistamiset 

8) Receipt eli kuitti 

Lisenssi:  

WAH (Work At Home), joka oikeuttaa Lapin AMKin henkilökunnan ostamaan työtehtävään liittyvänä kotikäyttöön Windows-käyttöjärjestelmäpäivityksen ja MS Office –tuotteita (Windows/Mac).  

Tarkemmat tiedot löytyvät Kivuton pitämästä verkkokaupasta. Verkkokaupassa tuotteiden hinnat ovat ALV 0% eli loppusumma sisältää ALV 24%.

Office 365

Office Online – palvelun kautta on myös mahdollista asentaa ilmaiseksi omalle laitteelle Office 365 ProPlus (Office 2013 ProPlus) sovelluspaketti. Paketti kuuluu valmistajan tarjoamaan oppilaitossopimuksen lisäetuihin. Paketti on saataville useimmille laitteille kuten PC, Mac ja älylaitteet.

  • Jos haluat asentaa Office 365 ProPlus paketin PC tai Mac laitteelle - Kirjaudu sisään Office 365:een ja valitse sivun yläreunassa Asetukset > Office 365 -asetukset > Ohjelmisto > Office.
  • kirjautuminen tapahtuu osoitteessa http://o365.luc.fi
  • Palvelun käyttäjänimi (User ID) perustuu käyttäjätunnukseesi ja sähköpostiosoitteeseen: käyttäjätunnus@lapinamk.fi. Salasana palveluun on sama kuin käyttäjätunnuksessasi verkkoon kirjautuessa.