Ohita valintanauhan komennot
Siirry pääsisältöön
SharePoint

Skip Navigation LinksFonecta

Lapin AMKn numerohakupalvelut keskitetty Fonectalle 9.12.2014 alkaen

Lapin ammattikorkeakoulu on solminut yhteistyösopimuksen Fonectan kanssa yhteystietohakujen keskittämisestä. Sopimuksen avulla henkilöstömme saa edulliset hakupalvelut työntekijöillemme ajasta ja paikasta riippumatta, niin verkossa, puhelimitse kuin tekstiviestitsekin. Sopimus astuu voimaan 9.12.2014.


Käytämme yhteystietohauissa jatkossa vain seuraavia Fonectan palveluja:
- Yhteystietohaut internetissä ja intran kautta Fonectan Finder-palvelussa www.finder.fi (toimii vain Lapin AMK henkilökunnan lankaverkossa, ei langattomassa verkossa eikä etäyhteydellä)
- Yhteystietohaut puhelimitse: 020202 Palvelu
- Tekstiviestihaut numeroon 16400 tai 020202 (Lähetä esimerkiksi 0503689126 tai ETUNIMI SUKUNIMI PAIKKAKUNTA numeroon 16400.)
Lisäksi älypuhelimiin on saatavilla Fonecta Caller –sovellus puhelimen sovelluskaupasta (Android – Google Play, iPhone – App Store, Windows Phone – Marketplace, Symbian – Kauppa). Sovelluksen käyttäjäksi täytyy rekisteröityä (0,25€), ja rekisteröitymisen jälkeen sovelluksen käyttäminen on täysin ilmaista.
Sopimusalennus on huomattava, joten muita maksullisia palveluita numerohauissa emme jatkossa käytä.
Sopimuksella ei ole vaikutusta Lapin AMKin verkkosivujen henkilöstön yhteystietohakuun. http://www.lapinamk.fi/fi/Esittely/Yhteystiedot

Liite: Fonectan numerohakupalveluiden palvelukuvaus